top of page

WELCOME BIJ CLUB COSMO

Bij Club Cosmo geloven we dat elk bedrijf uniek is, en daarom kiezen we nooit voor een one-size-fits-all aanpak. Onze waarden van creativiteit, ambitie en duidelijke communicatie vormen de basis van alles wat we doen. Net zoals een mixologist vaardig ingrediënten combineert om een perfecte cocktail te creëren, mengen wij op deskundige wijze creativiteit, strategie en op data gebaseerde inzichten om op maat gemaakte sociale media-oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij de identiteit en doelen van jouw merk.

FOUNDER - LAURA GARDIN

Laura Gardin heeft haar sterren verdiend in het vakgebied van sociale media door te werken met Europese mode- en cosmeticamerken als onafhankelijke content creator/influencer. Later behaalde ze haar diploma in communicatiemanagement en won ze een "beste thesis” award. Vervolgens werd ze Social Media Officer bij een bureau gevestigd in Antwerpen, waar ze verantwoordelijk was voor de sociale mediapagina's en leiding gaf aan campagnes voor merken zoals Komono & Renaulac. Haar brandende ambitie bracht haar waar ze nu staat: de lancering van haar eigen bureau.

"Laura (en Cosmo Club) is echt een droom om mee samen te werken!

 

Ze voorzag de marketing strategie van mijn bedrijf (studio matti) en maakte er een krachtige en samenhangend brandbook van. Regelmatig geeft ze ook nog opbouwend advies wanneer ik strategische keuzes moet maken in verband met de groei van mijn bedrijf.

 

Verder heeft Cosmo Club ook onze social media overgenomen en dit was de beste keuze die we konden maken! De communicatie en content is altijd perfect in orde, Laura is super transparant en heeft een hele vlotte manier van werken. Eindelijk moet ik mij geen zorgen mee maken over onze communicatie!

 

Cosmo Club is echt een aanrader om mee samen te werken en ik zal zeker klanten blindelings doorverwijzen naar Laura haar bedrijf!”

- Matti Verbanck, creative director & graphic designer bij Studio Matti

"Laura is gemotiveerd, creatief en heeft geweldige communicatievaardigheden. Het is een plezier om samen te werken aan projecten voor KOMONO!"

- Ruben van de Sande, PR and social media manager at KOMONO

“Laura leverde snel en volledig volgens onze vooropgestelde stijl de gevraagde content af. Na een eerste review voerde ze nog enkele aanpassingen door waardoor we volledig tevreden waren van haar werk! Zeer tevreden."

- Seger Scheyving, Promotor, booker & event guy bij IIIMAGINE

“Ik heb Laura van Club Cosmo gevonden via een familielid die al aan de slag was met haar en had door dat ze van wanten wist. Haar aanpak past volledig bij die van Ibiza Tailor. Recht toe recht aan, expertise, persoonlijke aanpak en voor een correcte prijs. En laat ons niet vergeten, fun! Laura heeft een natuurlijke flair voor social media en kan het veel beter aanpakken dan we zelf kunnen doen. Bovendien besparen we heel veel tijd uit voor onze core business. Dat is klanten gelukkig maken met een prachtige Ibiza reis.

 

We hadden eigenlijk al veel eerder op zoek moeten gaan naar een SoMe partner. En met Club Cosmo is het een schot in de roos. Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking waar we beiden beter van worden.”

- Michael Emonts, Founder Ibiza Tailor

"Samenwerken met Laura van Club Cosmo voelt enorm verlichtend.

Bij Club Cosmo voel ik me gerust. Want ik weet dat wat Laura ook doet voor Soulliving, het meer dan in orde komt. Dankzij Club Cosmo heb ik een degelijk onderbouwd brandbook dat bij Soulliving past en een marketingstrategie die écht ondersteunend werkt.

 

Laura zelf heeft een hele fijne, authentieke persoonlijkheid om mee samen te werken.  Daarbij is ze steeds enthousiast, meevoelend, nauwkeurig en doelgericht. Bij Laura krijg je het totaalplaatje: een vlotte communicatie, iemand die steeds met je meedenkt en een persoonlijke aanpak.

De start van een langdurige samenwerking!"

- Cine Bens -  founder, creator & mentor @Soulliving

CLUB MEMBERS ABOUT CLUB COSMO

bottom of page