top of page

Verhoogde Zichtbaarheid: Het Jaar-lange Sociale Media Succes van Laudi Fashion met Club Cosmo

Bij Club Cosmo zijn we verheugd om al meer dan een jaar lang samen te werken met Laudi Fashion, een fashion concept store gevestigd in Tielt.


We ondersteunen deze goed draaiende boetiek aan de hand van een social media take over en content creation waar nodig. De tijd die ze normaal in hun social media zouden steken kunnen ze nu voor andere doeleinden gebruiken terwijl hun social media posts consistent en met de juiste strategie door Club Cosmo online komen. Meer tijd en een betere online aanwezigheid met jouw merk, win-win!


Toen de samenwerking begon had hun Instagram-account 8.400 volgers. Echter, dankzij onze sociale media strategie en uitvoering, slaagden we erin om hun volgers op Instagram te verhogen tot 9.300 en hebben wij in datzelfde jaar meer dan 83.000 mensen bereikt op Facebook en 108.000 op Instagram. Deze resultaten zijn grotendeels organisch behaald, wat betekent dat hiervoor bijna geen advertenties zijn gebruikt. Een mooi voorbeeld want consistent en voldoende posten kan bereiken.


Een van de belangrijkste tactieken die we hebben geïmplementeerd, was het prioriteren van videomateriaal op Instagram en actiever worden op TikTok met 2-3 berichten per week. We hebben ook hun Instagram-feed aangepast van vierkante foto's in een vaste template naar volledig formaat afbeeldingen. Hierdoor is het voor hun volgers makkelijker om de volledige outfit te zien en verbeteren we de marketings doeleinden, namelijk verkoop. Bovendien hebben we zorgen we ervoor dat hun feed telkens seizoensgebonden is en een goede balans heeft tussen esthetische en commerciële foto's.


Onze inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen en de social media accounts van Laudi Fashion hebben indrukwekkende groei doorgemaakt. We bieden hieronder een uitgebreid overzicht van het bereik, bezoekers en volgers op Facebook en Instagram gedurende het afgelopen jaar, waaruit blijkt dat alles sinds wij hun accounts hebben overgenomen, is gestegen. Alle indicatoren staan op groen, wat duidt op een gestage groei in hun sociale media aanwezigheid.

statistieken en resultaten  social media overname door club cosmo
Social media statistics from Laudi Fashion by Club Cosmo

Graag maken we van deze gelegenheid gebruik om Laurence, de eigenaar van Laudi Fashion, te bedanken voor haar vertrouwen in onze diensten en voor de prettige samenwerking die we het afgelopen jaar hebben gehad. Samen zijn we erin geslaagd om aanzienlijke groei te realiseren in hun social media accounts, wat ongetwijfeld zal bijdragen aan het voortdurende succes van Laudi Fashion.


Interesse in een social media overname voor jouw merk? Laten we praten over succes - the measurable and thriving kind. Ontdek al onze diensten hier of neem contact met ons op voor meer informatie.De klant houdt ervan om een esthetisch aantrekkelijke feed te hebben, dus hebben we dit geïmplementeerd in haar communicatiestrategie. Ontdek enkele van onze favoriete feeds voor Laudi Fashion, gemaakt door Club Cosmo:
Comments


bottom of page